tiistai 7. toukokuuta 2013

33. Matkakuumetta

Ei meinaa kesää tulla tänä vuonna ollenkaan.. Niinpä on tullut muisteltua viime vuoden Espanjan reissua. Siellä nimittäin tarkeni! Ja nyt kun on jääkiekon mm-kisat menossa, niin silloin oli menossa jalkapallon EM-kisat: Portugali-Espanja -välierä. Ei tarvinnut edes katsoa televisiosta rankkareita, kun kuultiin yritysten tulokset ihmisten huudoista! Ei ole muuten ihme, että Espanjasta tulee paljon hyviä pelaajia, koska siellä jo pikkunatiaiset kikkailevat pallojen kanssa siihen malliin, että ei heti haastajia löydy.

Ei suunniteltu hirveästi etukäteen, että missä paikoissa Barcelonassa käydään, vaan kierreltiin pääasiassa kartan perusteella paikkoja. Barcelonan rannat, kauppakadut, poliisit ja pikkukadutkin tuli tutuksi. Ihana tapa tutustua vanhaan kaupunkiin kiertelemällä siellä kahdestaan päivät pitkät!

Kulman takaa saattoi eteen ilmestyä jenkkihuivipäinen oopperalaulaja tai ihana suihkulähde. Hiekkarantoja oli silminkantamattomiin, kunhan kujaisilta kaduilta pääsi rantaan. Virvoikepaikkaa etsiessä mentiin irkkupubiin. Siellä nautittiin siideristä, mutta sangriaakin reissulla maisteltiin tottakai. Ihania muistoja tulvii mieleen, taitaa pukata matkakuumetta!!

näytti liian pelottavalta, että ois menty katsomaan

katedraali

ihmistaidetta

arkkitehtuuria

eksynyt turisti?

ihania löytöjä

barcelonalaiselta saatu vinkki vei meidät valonäytökseen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti