sunnuntai 8. syyskuuta 2013

62. Touhuillen takapuoli kipeäksi

"Lauantai-iltana ravintolaan oli tarkoitus lähteä juhlimaan, ottaa muutama olut vaan ja mennä kotiin nukkumaan"
 
..eikun..
 
Lauantai-aamuna ulos vaan oli tarkoitus lähteä huilaamaan, olla ihan hetki vaan ja mennä sisään olemaan :D


ruokakuppien pesua

Herättiin hyvissä ajoin, kahviteltiin ja lähdettiin tallihommiin. Ponit päästettiin syksyisen aurinkoiselle laitumelle, ja vahdittiin ettei ne lähtisi sieltä kovin kauas karkuun. Eipä ne lähteneetkään.
 
lattia siistiksi - ohimeneväksi hetkeksi

Tallihommien jälkeen päivän ohjelmaan kuului vaikka mitä; ihan kaikkia nakkimurun haaveilemia puuhia ei ehditty tehdä, koska innostuin siivoilemaan/järjestelemään autotallia! Siellä oli pitkäaikainen projekti tehdä kenkä- ja luistininventaario, se on nyt tehty ja hyllyköitä järjestelty uuteen uskoon! Vähän tehtiin myös vattupensas- ja viinimarjapensasprojektia, mutta se on vielä kesken.. Illalla käytiin sitten Katrin, Ellan, Taigan ja Roxien kanssa iltakävelyllä maastossa ja kentällä.
 
Annyn karsinan ovi on hieman tuunattu
välillä haistellaan kukkia


Ella lähdössä Taigalla maastoon

Isot ponit tulivat kateellisena pyörimään ympärillä, että mekin halutaan hommiin. Nyt (parasta aikaa) isot ponit ovatkin sunnuntaiaamun hommissa maneesilla, Ella sai ratsastaa ainakin toisen ponin sinne ja varmaan takaisinkin.


ja minä Taigalla kentällä - putosin kuin hiekkasäkki

ja lennossa toiselle puolelle - osasin pudota jo paremmin ja saatiin kaikki hyvät naurut

Parempi harjoitella putoamista matalammalta ja mahdollisimman pehmeälle alustalle, nyt sentään vain lonkan alue kipeänä. Kiltti poni se on mutta ei oltu ihan samalla taajuudella lauantai-illan raveista/laukasta!
 
ps. Kavereiden ratsastuskuvia en tule tänne koskaan saamaan laitettua, koska ne valitettavasti poistettiin kamerasta, ennenkuin sain niitä minnekään talteen. Muistot täytyy siis säilyttää verkkokalvoilla ja aivolohkojen sopukoissa. Tämä tarkoittaa myös sitä, että kaverit pitää saada uudemman kerran kylään ja ratsaille!

1 kommentti: