torstai 13. elokuuta 2015

111. Kesän matkoja ja muuta puuhaa

Shhhee on kuvablogi tämä vai miten se nyt oli?! Aika vähän yleensä kirjoittelen tänne sitten kuitenkin, mutta kun en voi sille mitään etten olekaan niin hyvä kirjoittaja kun olen kuvitellut. Niinpä blogipäivitykset sisältävät usein paljon kuvia. 

Alkukesästä meillä kävi Martan veli Samu hoidossa muutaman päivän. Oli ihanaa kun koiria olikin kaksi ja niille oli seuraa toisistaan.



Poikettiin HojoHojossa kerran ohikulkumatkalla

Samalla reissulla hankittiin luontoelämyksiä


Prideille lähdössä



Kulkue oli tänäkin vuonna hieno! Poikettiin muutaman kerran pois kulkueesta, esimerkiksi kauppaan, mutta ehdittiin aina hyvin takaisin mukaan. Ryhmiä kulkueessa olivat mm. Tom of Finland, Opettajat tasa-arvon puolesta, Heseta, Nrj, Drag Queens of Finland ja olipa kulkueen välissä liikenteessä myös vanha ratikka.


Bongaa julkkis?



marssimme niiden puolesta jotka eivät pysty
Tämä osio kulkueesta oli erityisen koskettava





Mökkeilemäänkin ollaan ehditty pariin otteeseen kesän aikana.

Ellan kanssa katsomassa Kätyreitä

Heppakisareissulta paluumatkalla poikettiin Pandalla

Cruiseri joutui tositestiin kun matkattiin Ellan kanssa Puuilolta Lidliin!

värityskirjat ja Rölli

Standuppia murun kanssa


Olin tänä kesänä elämäni ensimmäistä kertaa festareilla, Kuopion Rockcockissa. Perjantaina siellä oli mm. Apulanta, mikä oli aivan huippu! Mutta parhaista parhain ja säväyttävin ja viihdyttävin oli Haloo Helsinki lauantaina. Keikalla oli myös pyroja, mikä oli myös minulle uutta ja hurjaa. Suomen kaunis kesäsää ei näyttänyt parhaita puolia sinäkään lauantaina mutta me ei annettu sen häiritä vaan nautittiin hyvästä seurasta ja musiikista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti