keskiviikko 20. tammikuuta 2016

122. Pakkashuuruja

Paljon ei ole viime päivinä tullut ulkoiltua! Pakkanen paukkunut jo usean päivän lähempänä kolmeakymmentä. Toinen automme hyytyi maanantaina, mutta lähti onneksi käyntiin kun käytettiin toisen kerran piuhassa. Joka aamu ja iltapäivä kuitenkin jännittää, että noinkohan se lähtee käyntiin.

Kirjoittelussa on ollut taukoa, koska suuri osa ajasta on mennyt Kuopion toimipisteen toiminnan järjestelyyn, sisustamiseen ym. Myös arkipyhät katkoivat viikkoja ja tekemistä sen verran, että koneen äärelle en paljon eksynyt. Joulunseutu oltiin maalla lasten kanssa ja uusivuosi Katrin ja Martan kanssa mökillä. 


Aurinkoa Hyväjärvellä.


Hauskaa oli kun livetti

Vuoden vaihduttua, kävimme Kuvansissa tapaamassa pitkäaikaisia ystäviäni ja vietimme päivän ja illan pelaillen erilaisia lautapelejä. Martta yritti tulla toimeen ystäväni koirien kanssa, siinä välillä jopa onnistuen.

Kaveriporukalla laitettiin pelit pystyyn

Lisää kuvateksti


Asuinpaikkamme kaupungissa vaihtui joulukuun alussa. Nykyinen asunto on ihana vanhan puutalon vinttihuoneisto. Siellä on ihanaa poltella kynttilöitä, katsella Netflixiä ja rentoutua. Sain joululahjaksi uusimman Patricia Cornwellin kirjan ja sen luettuani aloitin lukemaan uudestaan koko kirjasarjaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti