sunnuntai 11. elokuuta 2013

56. Touhuilua

On päässyt kulumaan aikaa siitä, kun viimeksi kirjoittelin. Sitä se tuo työnteko teettää! Olen tehnyt pitkiä päiviä Leppävirralla, niin tekee iltaisin mieli tehdä jotain muuta kuin istua tietokoneen ääressä.
 
Käytiin aiemmin viikolla Nakkimurun kanssa Lieksassa lomareissulla. Otin tiistain ja keskiviikon vapaaksi ja ajeltiin Pohjois-Karjalaan. Yövyttiin Kestikievari Herranniemessä vanhassa luhtiaitassa. Oli aika erikoista, kun siellä oli kuitenkin suihku! Aika luksusta. Kun yövyttiin kaksi yötä, niin saatiin ilmaiseksi käyttöömme kanootin. Meloimme tiistaina Pielisellä ja satuttiin ihan vahingossa Paateriin, jossa käytiin Eva Ryynäsen ateljeessa, kodissa ja kirkossa. Todella vaikuttavia puutöitä ja arkkitehtuuria!
 


katso lisää tästä

 
Sää oli lomareissumme puolella, ja saimme nauttia aurinkoisista ja lämpimistä päivistä. Vietimme aikaa uimarannoilla ja Lieksan kaupungilla, käytiinpä tiistai-iltana Lieksan raveissakin! Itse asiassa sen takia ajoitimme ajankohdan siten, että päästään raveihin. Käytiinpä keskiviikkona ennen kotiin lähtöä Pielisen museossakin. Reissulta otettiin kuviakin, mutta sen materiaalin julkaisen hieman myöhemmin.
 

 
 
Kotipuolessa ollaan viihdyttäydytty vahaliuskojen, pyöräilyn ja marjojen keruun parissa. Tänään siivoillaan maalla taloa ja poimitaan mustikoita sekä viinimarjoja. Draamaa eiliselle päivälle tarjosi Nasu, joka puri Katria käteen niin, että säikähdimme että nyt tuli murtumia tai hermovaurioita. Vaikuttaa kuitenkin siltä, että selvittiin säikähdyksellä, mutta maku sen kertaisesta ratsastusreissusta meni kyllä täysin! Pureminen oli sen takia, koska Katri hieroi Nasua, ja sen lihakset olivatkin yllättäen kipeämmät kuin arveltiin..
 
Roxien fiiliksiä..

Roxie on murjottanut pari viikkoa juoksupöhössään

lelut ovat mököttäneet ilman leikkikaveria

mutta nyt maistuu taas luut ja lelut saavat kyytiä!! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti