keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

55. Tuoppi kahvia ja Cornwellia lukemaan

Olen nyt parina päivänä tullut isäni kyydillä kaupunkiin Leppävirralta töistä. Hän ajaa KYS:iin päivittäin vierailulle, niin olen sitten istunut hänen matkaseuranaan ja saanut mukavan vaihtoehdon bussilla kulkemiselle. Kaupungista olen vaihtanut murun kyytiin ja ollaan menty maalle. Eilen oltiin kahdeksan maita perillä ja puoli seitsemän aamulla piti jo ajaa takaisin, että ehdin Leppävirralle menevään bussiin..

Jäämme tänään kaupunkiin ainakin ke-pe, niin tästä on onneksi helpompaa lähteä bussiin ja muru (ja Roxie) saa halutessaan jäädä nukkumaan. Maaherrankadun alikulkutunneli on kuitenkin laitettu umpeen tietöiden tai jonkun takia, niin pitää kiertää tuolta rautatieaseman kautta. Lisää minun kävelyvauhdilla aikaa varmaan kymmenisen minuuttia.. Mutta ei voi mitään. Tämäkin viikko alkaa olla jo paremmalla puolella ja perjantaihin mennessä selvinnee, että ollaanko viikonloppu maalla vai kaupungissa vai missä. Maanantaina joka tapauksessa lähdetään Lieksaan ja tiistaina käydään Lieksan raveissa!!

Kesällä 2013 Lieksan kaviourilla ravataan perinteisesti neljät iltaravit.

Lieksan ravirata on yksi maamme 23 kesäradasta. Lieksan ravirata sijaitsee idyllisessä maalaismaisemassa noin 2 km Lieksan keskustasta. Tänä kesänä Lieksan kaviourilla ravataan perinteisesti neljät ravit. Kaikki tämän kesän ravit ravataan tiistaisin.


Tapahtumat
Perinteikkäisiin kesäraveihimme kuuluu leppoisan ravitunnelman ohella jännittävät toto pelit sekä maukkaat ravikahvion antimet. Raviradalla voit nauttia mm. virvokkeita, makkaraa ja muita herkkuja. Useat tasokkaat ja vauhdikkaat lähdöt pitävät viihtyvyyden ja jännityksen korkealla. Katsojat pääsevät Lieksan radalla lähelle hevosia, niin kaviouran laidalla, kuin varikkoaluellakin, mikä on mainio tapa tutustua raviurheiluun ja ihailla hevosia.
Tule paikalle ja koe loistava kunnon vanhan ajan ravitunnelma!




Mutta nyt jään odottelemaan murua kotiin (on ollut maalla lasten kanssa päivän) lueskellen ja iltakahvia juoden.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti