maanantai 25. elokuuta 2014

96. Syyssatoa

Teknisten hankaluuksien vuoksi en ole saanut pitkään aikaan julkaistua mitään. Jos asutte vähänkään syrjemmässä keskusta-alueilta, niin en suosittele Elisan yhteyksiä. On aika huonoa yrittäjyydelle, jos puhelimessa ei ole kenttää ja internet ei toimi. Jos bisnes on kumppanin kännykän internetin varassa, niin ollaan aika huonoissa kantimissa! No, tällä viikolla olemme taasen kaupungissa niin luulisi yhteyksien toimivan paremmin.


 
Eilen keräsimme kasvimaaltamme syyssadon: pari pussia persiljaa ja kulhollinen "babyporkkanoita". Sadonkorjuun aloittivat lampaamme, jotka nostivat ensimmäiset porkkanat lauantaina! Kesällä saimme nauttia itsekasvatetusta salaatista, mutta pinaattia emme saaneet kerätyksi ja herneet menivät parempiin suihin (pässeille).

sadonkorjuuapurit
Sadonkorjuun aikana lampaat olivat "onneksi" naapurien tontilla, niin pystyimme keskittymään itse asiaan, eikä pässien estelyyn. Lampaat ovat saaneet olla pääasiallisesti vapaana, mutta jos emme ole kotona, niin niillä on siirrettävä aitaus pihatien varrella.

ensi vuonna kauniimpi?

babykokoisia tavallisia porkkanoita

Anny olisi mielellään tullut auttamaan porkkanoiden nostossa

kitkijä


Vilille maistuu myös tuore porkkana ja naatti





Kesän aikana tekemäni sijaisuudet loppuivat elokuun alkuun ja nyt työpuolella on hiljaisempaa. Tällä viikolla alkuviikko on "vapaata" ja aion keskittyä paperihommiin ja yritykseni markkinointiin yms. asioihin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti