lauantai 5. syyskuuta 2015

113. Yllätyksiä ja kiirettä


Työviikko on hyvä nollata mielestä pois perjantai-iltana. Tänä perjantaina en itse pystynyt vaikuttamaan ohjelmaan, koska Katri oli järjestänyt meille jotain tekemistä. Tapahtuma oli minulle viimeiseen asti yllätys. Ajettiin auto parkkiin ja lähellä Kino Kuvakukkoa jouduin laittamaan silmät kiinni ja Katri kuljetti minut silmät kiinni sisälle. En yhtään tiennyt mitä oli tulossa. Kun sain istua penkkiin ja avata silmät, niin olimme Kuopion komediafestivaaleilla, ohjelmassa Krisse Salminen ja Heli Sutela! Nämä naiset meiltä jäi näkemättä kesän festivaaleilla, joten nyt otettiin vahinko takaisin. Tunti vierähti aivan liian nopeasti. Näiden naisten sanailua olisi mielellään seurannut pidempäänkin.

Krisse päivitti Facebookkiin saapumisestaan Kuopioon

Viikonloppu menee suurimmaksi osaksi liikkeellä. Katrilla on tänään työpäivä, minulla huomenna. Tänään illalla lähdetään Varkauteen syntymäpäiväjuhliin, ja huomenna on Savonlinnassa estekisat. Olen jännän äärellä myös ensi viikolla, kun olen ensimmäisen täyden viikon töissä uudessa toimipaikassani Niiralankadulla, Kuopion Fysiokeskuksella. Odotan kaikkea näitä tapahtumia innolla, mutta nyt jatkan päivää tallinsiivouksella.


Kuopion Fysiokeskuksen kuntosalitilat

Täältäkö pääsee sisälle?

Martta muistaa aina meitä viihdyttää. Martta ei aina ole täysin varma mikä hänen paikkansa perheessä on: koira, kissa, hevonen tai "lapsi". Tänään hän on ollut kovin kissamainen. Martta pyysi päästä sisälle samalla tavalla kuin Mustikka ja Mansikka. Takaoven vieressä ulkona on pieni pöytä, jolle Martta hyppäsi ja odotteli siinä, että josko joku päästäisi minut sisälle. Kerrassaan hupsun hauska koira! Hyvää viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti