keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

50. Ennen työtä

Eilen oli mielenkiintoinen päivä. Työpäivän jälkeen ehdin juuri ja juuri istahtaa kotona alas, kun nakkimuru soitti, että nyt saataisiin ponit kengitykseen läheiselle tallille. En muuten ihan heti kuljeta niitä muualle kuin tarhaan tai laitumelle, ainakaan pareittain! Pitää siis opetella itsenäisesti ratsastamaan ja kuljettamaan toista ponia perässä niin olisi varmaan helpompaa.. Mutta seuraavat kaksi tuntia olivat sitten mielenkiintoisia, kun sai seurailla miten homma etenee. Olin siis eilisen yksin maalla, kun muut olivat lomareissuillaan. Oli rauhallinen ilta ja tulipahan katsottua Syvä joki.


Asiasta sananmukaisesti kukkaruukkuun: tuolla päivän pahastus -osiossa kerroin joskus miten en osaa hoitaa kukkia. Hirveän kukoistavia suurin osa kukistamme ei ole edelleenkään mutta orkidean sain kuin ihmeen kautta kukkimaan uudelleen. Kukka on ostettu aikoinaan Ikeasta, joten kalliisiin orkideoihin kukkakaupoissa ei kannata välttämättä panostaa, kun näillä taidoilla sain tämän kukkimaan uudelleen!

Kikka tässä tapauksessa oli ilmeisesti se, että kukka oli kevään verhon takana piilossa, patterin yläpuolella ikkunalaudalla: se sai siinä lämpöä ja valoa, ja kastelua harvakseltaan, kun sen ei aina muistanut olevan verhon takana.



Roxie nauttii kesästä ja lomailusta myös. Oltiin viikonloppuna mökillä ja Roxiella oli operaationa kaivaa paljon kuoppia ja yrittää hukuttaa frisbietä rantamutalikkoon. Muutaman kerran piti koiruli pestä! Roxie tulee illalla hakemaan minut töistä Katrin ja lasten kanssa: lapset olivat mummolassa ja Katri & Roxie kävivät Savonlinnassa saareilemassa. Mutta nyt linja-autoon ja töihin!

koirakaverin liivit lainassa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti