perjantai 4. lokakuuta 2013

67. Parin viikon jutut

Aikaiset aamut Kurkiharjussa, työt oppisopimuksella Kuopiossa, sijaisuudet Leppävirralla, työkeikat Leppävirralla, autokoulut Siilinjärvellä ja ajotunneilla maalle Kurkiharjuun. Tästä on viimeisin viikko pääosissaan tehty. 

kiroilevasiili.fi

Paljon ei ole siis aikaa jäänyt vapaa-aikaan, kun illalla on jo seitsemän-kahdeksan aikaan maalle tullessani väsyttänyt sen verran, että ohjelmassa oli hetki sohvalla ja sitten tutimaan. Suurin osa autokoulun teorioista on kuitenkin jo ohi ja ajotunteja on sovittu hieman aikaisemmaksi kuin illaksi. 



Autokoulu on edennyt hyvin, oppisopimustyössä haetaan päälinjauksia mitä pitkin lähdetään työtä tekemään. Kävinkin eilen Leppävirralla ensimmäisellä omalla keikallani Parkkiniemessä, missä tein hoitoja ystäville, heidän läheisilleen ja sukulaisilleen. Toiveesta perustin yhteisön, jossa Leppävirran ja lähialueen ihmiset voivat seurailla Take a brake -tapahtumien aikataulutusta ja tapahtumia. 

Take a brake -hoidot FB Leppävirta

Viimeisten viikkojen aikana olen myös hoitanut Nasua (hieronut, lämpöhoitanut, venytellyt) ja siivoillut taloa, käynyt Matkuksessa, tehnyt ristikoita yms. Tilattiin myös porukalla Hollisterilta vaatteita.

Tänään on pizzaperjantai ja saunominen. Huomenna lähdetään kaupunkiin: synttäreitä, jääkiekkoa, salia ja kaupungissa oleilua. Näillä mennään eteenpäin vaikka varpaita paleltaa! Siispä leivinuuniin tulia laittamaan :D

Viikonlopun lukemisantia
Kansi: Jane Green: Vuosi maalla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti