tiistai 4. kesäkuuta 2013

40. Muut ulkona, minä sisällä

Kesä on ihanaa! Oltiin murun kanssa viikon verran maalla: ulkoiltiin paljon, grillattiin, ratsastettiin ja laitettiin kesäkukkia. Lapsillakin alkoi loma ja päästiin porukalla nauttimaan kesästä. Kun on hevoset omassa pihassa ja oma ranta vieressä, niin ei tosiaankaan tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan keksimään tekemistä. Saatiin lapset houkuteltua maanantaina käymään kaupungissa, mutta ei heilläkään tänne mikään suuri palava halu ollut.

Vaihdettiin eilen kaupunkiin ja muru lähti kesälomareissulle Mäntyharjulle. Nyt kun olen kaupungissa itsekseni, niin viihdyn myös sisällä verhojen takana piilotellen, juoden kokista, täytellen ristikoita ja katsellen televisiosarjoja. Roxieta pitää tietenkin käyttää ulkona, mutta muuten.. Siitä tulikin mieleeni esitellä postauksessa suosikkisarjojani, laitetaan nyt aluksi viisi kautta aikain suosikkia.

1. HOUSE

House (House M.D.) on yhdysvaltalainen sairaaladraama, joka kertoo opetussairaala Princeton-Plainsboron fiktiivisestä lääkäristä Gregory Housesta ja hänen ryhmästään. Se yhdistää perinteisesti dekkarisarjoihin liitetyn murhamysteerin ominaispiirteet sairaalaympäristöön, mikä vuoksi sitä kutsutaankin usein "sairaaladekkariksi". House on sosiaalisesti kömpelö, mutta äärimmäisen nerokas hahmo, joka ratkaisee tapauksensa loistavalla päättelykyvyllään.




2. THE MENTALIST

Patrick Jane on Kalifornian poliisin erityisavustaja, joka ratkaisee rikokset älynsä ja ainutlaatuisen tarkan päättelykykynsä avulla. Korkean onnistumisasteen ansiosta hän ja neljä erikoisagenttia saavat ratkaistavaksi osavaltion haastavimmat rikosjutut. Patrick Jane on myös traagisesti perheensä menettänyt entinen TV-meedio jota menneisyys ei jätä rauhaan.



3. CASTLE

Castle seuraa kuuluisan rikoskirjaillija Richard Castlen elämää tämän päätettyä kirjasarjansa sen päähenkilön kuolemaan. Castle kutsutaan auttamaan NYPD:ia kopiomurhaajan tapauksessa, jossa murhaaja imitoi Castlen kirjoissa tapahtuneita tappoja. Niinpä Castle, joka kiinnostuu Beckettista potentiaalisena hahmona uudelle kirjasarjalleen, käyttää yhteyksiään ja saa luvan seurata Beckettin tiimin murhatutkimuksia.



4. GREY'S ANATOMY

Sarja kertoo Meredith Greystä ja muista kirurgian lääkäriharjoittelijoista, jotka suorittavat harjoitteluaan kuvitteellisessa Seattle Grace Hospitalin sairaalassa. Harjoittelijat yrittävät toimia työssään parhaalla mahdollisella tavalla ja pitää samalla yllä sosiaalista elämää. Heitä vahtivat tiukat ja hiukan ylimielisetkin vanhemmat lääkärit. Yksityiselämä ja työ sekoittuvat helposti tässä sairaalassa.




5. L-KOODI

L-koodi (The L Word) on yhdysvaltalais-kanadalainen televisiosarja, joka kertoo Los Angelesissa asuvista lesbo- ja binaisista  ja heidän perheistään ja ystäväpiiristään.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti