lauantai 29. kesäkuuta 2013

46. Ennen ukkosta

Aloitin kesätyöpaikalla maanantaina ja koska se on Leppävirralla niin oltiin nakkimurun kanssa su-ke mökillä. Katri vei minut aamulla töihin polkupyörän kanssa ja pyöräilin iltapäivällä kotiin. Ma-ti -iltoina minua odotti mökillä oma muru, lämmitetty sauna ja hyvä ruoka. Maanantaina oli myös mökki kokenut suursiivouksen! :)

Maanantai-iltana mökille saatiin saunomisen jälkeen vieraita: isäni tuli käymään töittensä jälkeen ja sitten Katrin sukulaisia. Roxie leikki kovaakin vahtikoiraa, mutta koska vierailla oli mukanaan maksa-popcorneja, niin he saivat Roxien nopeasti puolelleen. Saatiin mökille myös hieno tarjotinpöytätaso.

suatiin venhe vesille auringonlaskun aikaan

sitä katselemassa oli kaikenkarvaiset kaveritkin
Keskiviikkona minulla olikin jo ensimmäinen vapaapäivä, niin lähdettiin murun kanssa Vaajasalon risteilylle. Istuttiin hetki sataman puistossa ja evästeltiin. Laivalla mentiin aurinkokannelle nauttimaan Suomen kesästä. Oli helleviikon helteinen päivä, mutta veneellä onneksi kävi sen verran tuuli, ettei ollut niin kuuma kuin pelkäsin.


ja eiku reissuun

Liput ostettiin pussauskopista, mutta ei se tyttö sillon kuulema myyny pusuja, ihan lippuja vaan. Ei ees kaupanpäällisiksi saatu kummallekaan pusua!! Väärää mainontaa vai huonoa asiakaspalvelua?!

Crowmoor ja kuuluisa Ruskea laukku

ei yhtään hottia ollunna!!



intellektinä

maisemat on savossa kohdillaan


vesistönäkymä Albatrossille

eväät - mukana oli myös Vichyä

Murun ensimmäinen Kuopion risteily meni ilmeestä päätellen aika nappiin :D

Sittemmin ollaan oltu maalla melko rauhallisesti: uintia, kortin pelausta, hellettä.. Ukkonen nousi Kurkiharjussakin päälle torstaina, mutta tulvaa ei onneksi tullut. Pienimmäinen ja hevoset pelkäsivät jyrinää, mutta pysyviä traumoja tuskin jäi. Tänään sitten käytiin aamulla Sorsasalossa estekisoissa ja illalla lähdetään aistimaan Viinijuhlien hulinaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti