sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

41. Iltapuhteena komedioo

Käytiin murun kanssa eilen nauttimassa stand upista. Kuopion komediafestivaalit loppuivat mm. Niko Kivelän ja Sami Hedbergin vetämään yökeikkaan. Käytiin siis eilen kahdella keikalla Henkassa. Komediafestivaalit tuntuvat olevan suositut ja onneksi saatiin vielä alkuviikosta liput kyseisille keikoille. Lapset jäi keskenään maalle, vanhimmainen oli vahtina.
 
Ohjelmistossa:
 
Klo 20
HENRY´S PUB LOPPUUNMYYTY!
Tommi Mujunen, Johanna Tohni (om), Jukka Lindström, Sami Hedberg
16 e | kesto 100 min Opiskelijat, työttömät, eläkeläiset, varusmiehet 13 euroa.
 

Klo 23
STAND UP & THE COMEDIANS BAND HENRY´S PUB LOPPUUNMYYTY!

Sami Hedberg, Arimo Mustonen, Jack Björklund, Niko Kivelä
Liput 20 e (sis tauon).

THE COMEDIANS BAND Klo 01 alkaen
Sami Hedberg: laulu
Jack Björklund: kitara
Mika Eirtovaara: basso
Niko Kivelä: rummut
Klo 1.00 jälkeen vapaa pääsy!
 
Sami Hedberg osoitti taas olevan omaa luokkaansa, mutta mukavia uusia tuttavuuksia nähtiin myös. Jälkimmäisen keikan jälkeiseen musisointiin ei jääty enää, kun molemmat haluttiin jo kotiin nukkumaan. Päällimmäisenä esiintyjistä Hedbergin lisäksi jäi mieleen Iikka Kivi, jonka videoita katson par aikaa YouTubesta. Vielä en ole internetissä kovin viihdyttynyt, mutta ehkä lämpenen kohta tätäkin kautta. Mutta noin äkkiseltään huomaa kyllä, että standupia kannattaa käydä katsomassa ihan paikan päällä.
 
 
Mutta ollaan siis oltu nyt pari päivää maalla: pelattu änäriä (NHL 13 Playstationilla), pihasählyä, tehty ristikkoja, grillattu ym. mukavaa. Ensi viikolla on varmaan yksi työpäivä tulossa ja loppuviikoksi lähdetään Ypäjälle heppareissulle. Sen jälkeen on varmaan jo enemmän omaa kuvamateriaalia laitettavaksi näytille. :)

Hieman aikaisempaakin materiaalia on jäänyt julkaisematta, joten laitetaanpa sitä tulemaan. Äitienpäivästä toukokuun 18. päivään mennessä puut ja muu luonto puhkesivat vihertämään ja ponit pääsivät nauttimaan kesästä kirmaten kentällä ja rantalaitumella. Meillä maalla niin ponit kuin ihmisetkin kuntoilevat erilaisin menetelmin. Alempana siitä yksi esimerkki.






Roxien kanssa vaanimisleikkejä
 
 
 
 
 
 
 
 

1 kommentti: