sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

24. eiku 25..ja Maanantaita kohti mennään

Tästä piti tulla viikonlopun ennakkopostaus, mutta näin se vaan venähtää tää kirjottaminen. Touhun täyteinen viikonloppu maalla takana. Lasten kanssa touhuttu kivoja juttuja, ja talon siivouskin alkaa olla voiton puolella. Kohta saunomaan, ja sitten hetki rentoutumista ennen nukkumaan menoa.
 
Lauantaina käytiin keskustassa Combatoimassa ja hyvä hiki siellä tulikin. Harkitsin jos menisin maanantaina kahteen Combattiin, mutta se jää nähtäväksi! Lauantain yhteinen virhe oli se, että lähdettiin salilta suoraan Matkukseen ostosreissulle. Vanhimmainen tarvitse takin ja jotain muuta kevätvaatetta, ja vietiin tyttö sinne. Jouduin ruokaostoksille Halpa-Halliin, koska muuten heikotus olisi korjannut niin minut kuin kumppaninikin. Juustomaissilastuja, kahvijuomaa ja jogurttia niin selvittiin "oikean" ruokakaupan kautta kotia. Sitten syötiin pitsaa, ja ei ollutkaan enää energiavajetta.
 
Sunnuntaiaamupäivä oli ulkona touhuilua: hangen alta paljastuneiden koiran ja hevosen kakkojen korjailua, haravointia sekä tietenkin talli/hevoshommat. Shettiksestä alkaa irrota talvikarva, ja sitä saa kyllä pöllyttää ihan niin paljon kuin vaan jaksaa. Käytiin pitkästä aikaa ratsastamassa, ja sain myös kokeilla miltä tuntuu olla ponin selässä ilman satulaa. Ihanan lämpimän tuntuista!
 
 
- motoksi tatuointini "Life is pain - get used to it" kaveriksi -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti