maanantai 29. huhtikuuta 2013

30. Jään tuikkaama jalka

Mökkikausi avattu!!


Oltiin nakkimurun kanssa la-ma mökillä. Käytiin ottamassa mökki talviteloilta! Eihän siinä paljon hommaa ole, kun ei ole sähköjäkään. Takka on aina vastarannan kiiski, eikä meinaa lähteä vetämään, varsinkaan talven jäljiltä. Sain kuitenkin saunan kiukaan tulille, ja mökille jätettiin kaasulämmitin päälle, kun käytiin kylillä kaupassa ja vierailuilla. Tuli mummoakin moikattua samalla reissulla! Illemmalla saatiin sitten takkakin tulille, niin saatiin sen verran lämpöä, että parvella nukuttiin makuupusseissa.

Kaj Stenvall - psykologiaa edistyneille
Mökillä on vaan niin mukavaa! Puuhasteltiin pihahommia, luettiin, saunottiin, tehtiin ristikkoja yms. La-iltana satoi vettä, kun palattiin kyliltä, niin maltettiin asettua sisälle pelaamaan yatzya ja syömään valmiiksi mukaan tehtyä salaattia. Alkuperäisen suunnitelman mukaan meidän oli tarkoitus lähteä sunnuntai-iltana kaupunkiin, mutta sovittiin yhdessä, että lämmitellään rauhassa sauna ja puuhastellaan pihalla ja jäädään mökille yöksi. Tänään herättiin sitten aikaisin, pakattiin tavarat ja ajeltiin Kuopioon. Illalla siirrytään sitten maalle.

Mökillä oli kamera mukana, mutta en saa kuvia vielä tähän postaukseen, koska tietokoneeni ei tykkää kameran muistikortista.. Ei me hirveästi kuvailtu, mutta laiturin päästä piti ottaa kuva, että minkälaisessa "avannossa" tämäkin tyttö kävi pulahtamassa. En ole koskaan ennen heittänyt talviturkkia huhtikuussa! Pieniä vammoja sain uimareissusta, kun potkuttelin jalkaterän jään reunaan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti