keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

28. Pian 2-vuotias

Nähtiin eilen puistossa seitsemän kuukautta vanha ranskanbulldogin pentu. Tuli mieleen Roxien pentuajat, kun se meni tassut ojossa leikkimään jokaisen lähelle tulevan koiran kanssa. Nykyään neiti on jo paljon varautuneempi ja innostuu vain harvoin. Roxie ja pentu saivat kuitenkin hyvät leikit aikaan, kunhan päästettiin Roxie vapaaksi. Välillä kiinnostuminen pentuun hävisi, ja Roxie juoksi läheiselle koriskentälle ja jalkapallokentälle pallon perään. Onneksi pelaajat olivat ymmärtäväisiä, eivätkä suuttuneet.

Nyt kun vietän kaupunkipäivää yksin kotona, niin rupesin tutkimaan kuva-arkistoja koneelta. Roxiesta on aika paljon tullut otettua kuvia, mutta en ole niitä jälkikäteen hirveästi katsellut. Roxien ensimmäinen panta ja hihna olivat kissanvälineitä, joten Roxie on ollut joskus todella pieni. Sitä on vaikea uskoa, kun tyttö painaa nykyään noin 15kg. Löysin kuitenkin ilokseni materiaalia, jossa Roxien ensimmäinen kaulapanta näkyy!

Ensimmäinen lelukoira tuhottavana. Roxie saa tuollaisen aina kirpparilta tuliaisiksi, jos  sattuu löytymään :)

Vauvana nukahdin mitä ihmeellisimpiin paikkoihin ja asentoihin

Kaupunkiarki ei ole tämän kuvan perusteella hirveesti muuttunut

Alimmaisen kuvan ottoajasta on aikaa yli puolitoista vuotta, mutta yhä edelleen palaan samantyylisiä pelejä naamakirjassa, syön rahkaa ja juon kokista. Ei se teenjuontikokeiluni kantanut sitten tälläkään kertaa pitkälle. Tietokoneen olen sittemmin liittänyt telkkariin, jotta voi katsella elokuviakin suuremmalta näytöltä. Samoihin aikoihin ostin langattoman näppiksen, niin kirjoittelun voi hoitaa mukavasti sohvalta. Niin Roxie voi halutessaan maata edelleen sylissä, vaikka tyttö viekin nykyään enemmän tilaa.

Saa nähdä mitä kaikkea eläinmateriaalia löydänkään tänne hyödynnettäväksi. Näin päivä kuluukin mukavasti, kunnes lähdetään käymään maalla heppahommissa. Pari päivää ollaan kaupungissa oltu ja nyt jo molemmat halutaan sinne käymään. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti