maanantai 22. huhtikuuta 2013

26. Lumen alta paljastuu osa 2.

Kuten eilisessä postauksessa kirjoitin, niin tehtiin viikonloppuna paljon pihahommia. Lumen alta paljastui uuden vuoden räjähteiden jäämät, koirankakkakasat yms. muuta mukavaa. Muutama kadonnut liukuri on löytynyt myös. Touhuiltiin niin ahkerasti, että ei edes huomattu, että vanhimmainen lapsi otti meistä kuvia salaa. Eipä siinä mitään, sain blogiin hyvää kuva-ainesta. Näillä on hyvä aloittaa uusi viikko!

Varsinaiset tallihommat tehtyäni, aloin siivoilla pihaa. Välineet kohdallaan vai mitä?!

Roxie vahtii, etten vie pois mitään ylimääräistä. Ergonomisesti vältän polvien koukistamista ja kurkottelen alaspäin ;)

Ja löydökset kottariin :)
Kivaa, kun ei enää pihalla tarvitse verhoutua toppatakkiin ja pipoon. Alimmassa kuvassa näkyy muuten hieno räppänän korjaus jesarilla - näin meidän talli on pakkasentiivis! Luukku on siis rikki, niin se piti syksyllä teipata paikalleen. Pieniä korjausjuttuja tarhojen korjauksen lisäksi siis odotettavissa.

Tänään jäädään taas kaupunkiin noin viikoksi. Luvassa salilla käyntiä, lukemista, ristikoita yms. Tulossa myös postaus uusista salikengistä! Löysin kengät, joista olen jo vuosia haaveillut! Mutta niistä lisää myöhemmin. Tänään  aion testata niitä ensimmäisen kerran BodyCombatissa, niin osaan kertoa tuntemuksiakin sitten paremmin.

2 kommenttia:

  1. Salakuvat paljastavat hymyilevän työläisen :) Melkein voi kuulla hyrinän "Tee työtäs laulellen..."

    VastaaPoista
  2. Iiiihanat punaiset verkkarit :)

    VastaaPoista